HomeStiriOnline › Lumea e mai interesanta pe Twitter

Lumea e mai interesanta pe Twitter

10 mai 2012 | 13:33
Twitter are, cu siguranta, locul sau special in informarea si educarea americanilor. Si poate nu doar a lor.
Lumea e mai interesanta pe Twitter
Cert este ca ultimul mesaj de pe Twitter care a provocat un val de comentarii si postari si care a devenit deja viral in mai putin de 8 ore ii apartine chiar lui Barack Obama si are un subiect fierbinte: casatoriile intre persoanele de acelasi sex.

Nevoia de posta pe Twitter pare sa depaseasca orice limita, daca este sa reamintim cateva momente importante in istoria sa: postarile pe care Eryka Badu le-a facut in timpul travaliului si chiar in timpul nasterii in 2009 sau mesaje despre efectuarea, pas cu pas, a unui inseminari artificiale a unei ursoaice panda, cu imagini din timpul interventiei.

Evident, din panoplie nu lipsesc postari din timpul unor operatii, precum cea de la Houston Memorial Hermann Hospital, care a avut ca scop extirparea unei tumori la creier la o pacienta de 21 de ani. De asemenea, exista, si in acest caz, o serie de imagini care pot fi vizualizate aici.

De unde nu putem deduce decat ca este firesc ca Obama sa isi anunte pe Twitter pozitia referitor la un subiect atat de important.

De pe Twitter nici ai nostri nu lipsesc, desi nu au postari la fel de spectaculoase. Printre cei pe care ii puteti gasi pe Twitter se numara B.U.G. Mafia, Loredana sau Vama si ne oprim aici cu exemplificarea, propunandu-va voua sa ne oferiti alte link-uri, eventual ale celor pe care le urmariti.
Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!