HomeStiriOnline › Mobile Distribution lanseaza o platforma online de incarcari electronice

Mobile Distribution lanseaza o platforma online de incarcari electronice

12 noiembrie 2012 | 10:40
Mobile Distribution, cel mai important distribuitor national de produse prepaid din Romania, lanseaza astazi platforma www.incarca.ro, care va permite incarcarea electronica de cartele preplatite direct pe site.
Mobile Distribution lanseaza o platforma online de incarcari electronice

Incepand tot cu aceasta data, divizia de vanzari incarcare electronica a companiei isi va continua activitatea sub numele de incarca.ro.

Pe parcursul intregii activitati desfasurate in domeniul comercializarii cartelelor de incarcare electronica, Mobile Distribution a insumat peste 10.000 de clienti, iar volumul vanzarilor din ultimii 5 ani s-a ridicat la peste 270 de milioane de euro, potrivit companiei.

„Pentru a atrage si clientii din mediul online lansam aceasta platforma care reprezinta o modalitate rapida, prompta si confortabila de incarcare electronica. Planurile noastre de viitor se vor concentra in a deveni un jucator important si pe piata incarcarilor online”, a declarat Nicoleta Voicu - manager departamentul de incarcare din cadrul Mobile Distribution.

Platforma online www.incarca.ro va permite incarcarea cartelelor prepaid cu orice valoare dorita pentru serviciile celor mai mari trei operatori locali de telefonie mobila: Orange, Vodafone si Cosmote. Utilizatorii platformei vor putea plati prin card contravaloarea serviciului de incarcare, aceasta  modalitate de plata fiind disponibila non-stop, alimentarea cartelei realizandu-se in timp real.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!