HomeStiriOnline › Paginile de business interzise pe Google+

Paginile de business interzise pe Google+

26 iulie 2011 | 14:53
Va gandeati sa va promovati afacerea pe platforma de socializare Google+? Ghinion! Cel putin pentru moment oficialii companiei americane interzic promovarea oricarui brand sau produs.
Paginile de business interzise pe Google+
Intr-o postare video distribuita pe YouToube, project managerul Google+, Christian Oestlien, a cerut companiilor sa nu insiste prin crearea de pagini cu profilul afacerii in noua platforma de socializare chiar daca au primit invitatia de o folosi.

Managerul platformei de socializare a motivat aceasta decizie prin faptul ca echipa pe care o conduce este axata suta la suta pe optimizarea pentru o experienta cat mai buna in vederea socializarii dintre utilizatori si nu a promovarii diferitelor actiuni comerciale.

Pe scurt, ne intereseaza numarul de utilizatori dar nu suntem dispusi sa va promovati prin intermediul nostru. Acum depinde si ce vindeti. Spunem asta pentru ca Ford este o companie care experimenteaza la greu noua retea de socializare.

Revenind la subiect, Christian declara in acelasi material video ca este sigur ca platforma de socializare va fi complet functionala pana la sfarsitul acestui an. In ceea ce priveste promovarea diferitelor branduri va fi o latura ce va fi detaliata de echipa Google+ iar managerul acesteia promite o experienta completa pentru companii, printre care integrarea cu alte servicii detinute de Google, asa cum este, evident, AsWords.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!