HomeStiriOnline › Pinterest, noua atractie social media

Pinterest, noua atractie social media

12 martie 2012 | 12:23
Unul dintre site-urile cele mai cautate si cu o crestere spectaculoasa a numarului de utilizatori si a notorietatii este pinterest.com.
Pinterest, noua atractie social media
Propriu-zis, contul (pe care il poti face numai pe baza unei invitatii) iti permite acces la toate imaginile de pe site, dintre care le poti marca pe cele care iti plac. In egala masura, poti urca imagini personale pe site, respectand anumite reguli, evident, printre care dreptul de autor si inscrierea la categoria potrivita.

Printre cele mai accesate categorii sunt cele care prezinta peisaje, haine si bijuterii, decoratiuni si amenajari interioare. Astfel ca este mai mult decat evident ca multe companii au ales sa isi faca reclama prin intermediul Pinterest, la costuri zero. Imaginile din categoriile mentionate mai sus sunt vizualizate de multi utilizatori dintre care multi le marcheaza, facandu-le tot mai vizibile pe site.Pinterest a fost lansat la inceputul lui 2010 si a ajuns sa aiba 13 milioane de utilizatori, inregistrand, in ultimele sase luni, o crestere uluitoare. Multe magazine au ajuns sa fie mult mai interesate de acest site comparativ cu LinkedIn, YouTube sau Google+ datorita publicitatii gratuite si a ratei de vizualizare a produselor.

In spatele site-ului sta o mica echipa, luata cu totul prin surprindere de catre succesul pe care il are Pinterest. Daca vreti sa va relaxati cu imagini dintr-o anumita categorie, va propunem noi sa incepeti cu categoria "Travel&Places"". Sursa foto pentru cele doua imagini din articol o gasiti aici.
Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!