HomeStiriOnline › Politicienii polonezi au protestat impotriva ACTA in stilul Anonymous

Politicienii polonezi au protestat impotriva ACTA in stilul Anonymous

31 ianuarie 2012 | 11:57
Daca Romania a semnat se pare acordul de acceptare a proiectului anti-piraterie tocmai in Japonia, departe de ochii opiniei publice si a mass-mediei, politicienii polonezi au preferat sa protesteze tocmai in fata opiniei publice si a televiziunilor impotriva ACTA.
Politicienii polonezi au protestat impotriva ACTA in stilul Anonymous
Acordul de combatere a contrafacerii in comert sau ACTA, este un proiect care isi doreste armonizarea standardelor internationale privind protejarea drepturilor celor care produc muzica, filme sau alte produce ce necesita o protejare a autorului impotriva pirateriei on-line.

Politicienii polonezi au ales sa protesteze impotriva adoptarii acestui proiect sustinand ca de fapt ACTA nu face altceva decat sa limiteze foarte mult drepturile utilizatorului la a accesa informatii.

Nu toti politicienii polonezi sunt insa impotriva ACTA, in fapt cei care au ales sa protesteze asa cum vedeti in imaginea de mai sus sunt oficialii micarii Palikot. Cu toate acestea, nu ati fi preferat sa vedeti acelasi lucru si printre politicienii romani in loc sa aflati ca Romania a aderat la ACTA printr-un acord semnat in ... Japonia?

Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!