HomeStiriOnline › Prima piesa de teatru pe Facebook

Prima piesa de teatru pe Facebook

26 august 2011 | 14:38
In cadrul celei de-a patra editii a Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD avem parte de o premiera: prima piesa de teatru jucata pe Facebook.
Prima piesa de teatru pe Facebook
Luni, 29 august, incepand cu ora 5 p.m., actorii piesei prezenta in programul festivalului, Te iubesc! Te iubesc? (Manuela Harabor, Corina Moise, George Corodeanu, Alexandru Grigore) vor juca pe o altfel de scena:  pe Facebook. Piesa de teatru – o premiera in online-ul din Romania – va fi structurata in doua acte a cate 10 minute, cu o pauza de 5 minute intre acte.

Mecanismul de inregistrare este simplu: toti cei care doresc sa isi rezerve un loc in sala trebuie sa dea Like paginii Vodafone Buzz (pagina care va gazdui reprezentatia), sa intre in aplicatia Teatru Undercloud si sa se inregistreze cu contul lor de Facebook. Aplicatia permite ca, in momentul inregistrarii, utilizatorul sa poata rezerva un loc si pentru un prieten din lista sa de pe Facebook.

In calitate de sponsor al Festivalului Undercloud, Vodafone va organiza zilnic un concurs pe pagina sa de Facebook prin care va oferi, prin tragere la sorti, invitatii duble la toate piesele de teatru incluse in program.

Aflat la cea de a IV-a editie, UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune  in scena  20 de spectacole,  cele mai bune productii din stagiunea prezenta a teatrelor independente din Bucuresti. Printre piesele incluse in programul festivalului se numara: Te iubesc! Te iubesc?, Autobahn, Amalia respira adanc, Cui i-e frica de Virginia Woolf?, Ce ne spunem cand nu ne vorbim, American Buffalo, Un exercitiu de comedia dell’arte sau  O femeie singura - recital Maia Morgenstern. Printre teatrele care participa anul acesta se numara Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru,  Asociatia In Culise, Teatrul de Magie, Masina de vise, Artistic Production&Teatrul de Comedie, Godot Cafe Teatru, Compania de Teatru D’AYA si altii.
Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!