HomeStiriOnline › Primul concert live 3D din Romania

Primul concert live 3D din Romania

21 februarie 2012 | 11:48
Pentru cei mai multi dintre noi, productiile 3D nu mai sunt demult o noutate. In plus, tehnologia 3D si-a atras proprii fani care, indiferent de subiectul filmului sau de tipul de productie, alearga in cinematografe ca sa urmareasca noile lansari.
Primul concert live 3D din Romania
De la cinematograge, 3D s-a mutat in casa, prin intermediul televizoarelor si al monitoarelor dedicate. Evident, in schimbul unei sume de bani corespunzatoare inovatiei. Dar, din pacate, oferta de emisiuni 3D a ramas mult sub asteptarile doritorilor.

Exista insa, de acum, un spatiu dedicat din online-ul romanesc in care fanii de 3D dar si fanii de artisti ai prezentului se pot intalni pentru a urmari, live, 3D, spectacole transmise pe Internet. Live3d.ro este un nou site care, in schimbul unui cost simbolic, platit prin SMS, reuneste atat pasionati de 3D cat si amatori de o seara relaxanta din fotoliul preferat de acasa dar si adevaratii fani ai artistilor care, din diverse motive, nu au cum sa ajunga la un spectacol. Iar pentru fanii care vor sa ramana in 2D, site-ul ofera posibilitatea de a urmari concertul si in formatul clasic.Nimic mai simplu. Trimiti un SMS si, pentru doar un euro fara TVA ai loc "in fata". De data aceasta, este un concert cu Mihai Margineanu, live, online, 3D.

Si pentru ca orice euro din ziua de azi este un euro de criza, live3d.ro ofera trei in unu - trei beneficii la un singur euro: ai acces la eveniment, descarci o melodie in premiera si exclusiv de pe site si participi la o tombola cu un premiu super atractiv, o excursie de 2 persoane la schi in Austria.

Iar piesa de rezistenta este ca evenimentul cu Mihai Margineanu este organizat chiar pe 1 Martie, ceea ce poate rezolva dilema multora de Martisor deosebit la un pret simbolic.

Iar cei mai norocosi isi pot incerca norocul la noul concurs organizat de ITplay.ro impreuna cu live3d.ro. Mai multe detalii, pe pagina de Facebook ITplay.ro
Citeste mai multe despre: , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!