HomeStiriOnline › Reteaua Google+ e deschisa pentru toti

Reteaua Google+ e deschisa pentru toti

21 septembrie 2011 | 12:51
Platforma sociala de la Google a fost oficial lansata.
Reteaua Google+ e deschisa pentru toti
Desi anuntata oficial in iunie, reteaua a avut un numar limitat de utilizatori. De data aceasta insa, promsiunea este ca oricine vrea va putea sa se conecteze la retea.

Google+ permite ca 10 utilizatori sa comunice in acelasi timp video. Reteaua pune, de altfel, accentul pe partea video. In plus, permite sa impartasesti comentarii, articole, fotografii si materiale video cu cercuri diferite de prieteni, permitand un acces personalizat astfel de grupe.

Poti cauta informatii in functie de subiect si poti sa vizualizezi comentariile utilizatorilor Google+ relevanti pe anumite subiecte, ca si informatii relevante de pe Internet pe respectivele subiecte.

Alegerea de a lansa oficial acum Google+ este strans legata de conferinta anuala F8 a lui Facebook, de care ne mai despart doar cateva zile.

Google+ are mai mult de 25 de milioane de utilizatori activi lunar, fata de Facebook care a ajuns la 750 de milioane de membri activi in decursul unei luni.

Ramane de vazut daca Facebook va continua sa domine sau Google+ va zdruncina perceptia despre retelele de socializare. Deocamdata, cel putin, asumarea identitatii reale in retea este, cu siguranta, o atitudine indrazneata pe care cei de la Google si-o asuma.

Cei de la CollegeHumor au realizat un mini clip amuzant, dar care ascunde si parti de adevar. Fiecare poate sa aleaga sa faca parte sau nu din noua retea, sa ramana sau sa iasa din Facebook, sa fie activ virtual sau real. Ca intotdeauna, cel mai important este sa avem optiuni.
Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!