HomeStiriOnline › Revistele pe iPad au tot mai multi fani

Revistele pe iPad au tot mai multi fani

29 martie 2012 | 12:02
Un studiu realizat de catre Distimo arata ca utilizatorii de iPad platesc pana la 70.000 de dolari zilnic pentru a avea acces la continutul ziarelor si al revistelor pe propriile iPad-uri.
Revistele pe iPad au tot mai multi fani
In topul listei sunt The New York Times, New Yorker si The Daily, dar numeroase reviste si ziare capata din ce in ce mai multi cititori in varianta electronica pe suport mobil.

Solutia adoptata de cele mai multe dintre ziare este de a oferi aplicatia in mod gratuit si de a solicita o taxa de abonare.

Desi este o suma importanta de bani, este totusi prea putin fata de totalul detinatorilor de iPad. Ceea ce inseamna ca exista sanse mari ca atat numarul abonatilor cat si, implicit, suma de bani, sa creasca, atragand cat mai multe publicatii catre zona mobile.

Pentru piata romaneasca exista eChiosc, o aplicatie gratuita care contine deja zeci de titluri de la marii publisheri din Romania. Pretul unei publicatii variaza incepand cu 0,79 de euro dar urmeaza sa fie adaugata si o sectiune de reviste gratuite.

Aplicatia functioneaza ca un chiosc virtual, publicatiile achizitionate fiind descarcate pentru a putea fi accesate oricand. Mai multe informatii puteti afla chiar din pagina eChiosc.
Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!