HomeStiriOnline › SUNT Nikon a ajuns in top 10 pe Facebook

SUNT Nikon a ajuns in top 10 pe Facebook

23 iunie 2011 | 09:52
Aplicatia "Sunt Nikon" dezvoltata de ITplay impreuna cu Nikon a reusit sa ajunga deja pe locul sapte in topul aplicatiilor romanesti pe Facebook, conform Facebrands.
SUNT Nikon a ajuns in top 10 pe Facebook
Cu peste 3500 de utilizatori pe zi, aplicatia are aproape 5000 de poze inscrise in concurs. Sistemul este simplu: trebuie sa incarci o imagine, sa continui constructia "sunt..." fie cu unul dintre cuvintele existente deja, fie cu oricare altul si sa convingi cei mai multi utilizatori sa iti dea "like" la fotografie.

In schimb, poti castiga unul dintre cele trei aparate foto de la Nikon si, saptamanal, un joc pentru calculator de la Gameshop.ro Concept Store. Concursul se desfasoara in perioada 10 iunie -10 iulie, asa ca, daca va exprimati usor prin imagini si va doriti un aparat foto performant pentru concediu sau macar un joc de top pentru serile calduroase de vara, mai aveti timp sa concurati.

SUNT Nikon, alaturi de celelate aplicatii romanesti existente pe Facebook, demonstreaza ca butonul "Like" chiar are corespondent si in limba noastra.
Citeste mai multe despre: , , , , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!