HomeStiriOnline › Tehnologie noua Romtelecom: 100 Mbps

Tehnologie noua Romtelecom: 100 Mbps

18 octombrie 2011 | 11:01
Incepand din aceasta luna, Romtelecom le ofera clientilor existenti posibilitatea de a trece la o tehnologie superioara, de tip VDSL sau fibra optica (FTTB), gratuit si fara resemnare de contract, acolo unde reteaua permite aceasta migrare, la acest moment, ca urmare a investitiilor facute de companie in ultimii ani.
Tehnologie noua Romtelecom: 100 Mbps
De asemenea, clientii care vor alege sa treaca la o tehnologie superioara vor primi gratuit un router wireless compatibil cu noua tehnologie. Pana la data de 15 decembrie 2011, orice client interesat de aceasta oferta poate suna la 1930, apel gratuit din reteaua Romtelecom, sau poate merge in cel mai apropiat magazin al companiei pentru a verifica daca este eligibil si pentru a solicita migrarea.

Odata cu migrarea catre o tehnologie superioara de tipul celor mentionate clientii vor beneficia de viteze de download de pana la 100 Mbps si vor avea acces la serviciul de televiziune Dolce Interactiv.

Tot din aceasta luna, Romtelecom le ofera gratuit clientilor sai care folosesc servicii Clicknet pe baza tehnologiilor VDSL si fibra optica (FTTB), viteze superioare de upload, de pana la 5 ori mai mari decat in prezent. De aceasta crestere beneficiaza clientii existenti care au abonamentul Clicknet Power pe tehnologie VDSL, precum si cei care au abonamente Play si Power, pe tehnologie de fibra optica (FTTB).

Clientii noi care se aboneaza la unul dintre aceste abonamente si au la dispozitie una dintre tehnologiile mentionate mai sus, beneficiaza, de asemenea, de aceasta viteza de upload.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!