HomeStiriOnline › Top 5 cele mai virale spoturi comerciale online

Top 5 cele mai virale spoturi comerciale online

8 septembrie 2011 | 12:25
Pentru o agentie de publicitate cel mai mare succes legat de un spot comercial este sa va convinga sa nu schimbati canalul TV atunci cand il urmariti. Am intocmit un top al celor mai virale spoturi distribuite online pe baza numarului de vizionari facut pe Youtoube dar si notate de Business Insider cu cel mai bun rating.
Top 5 cele mai virale spoturi comerciale online
Vizionate de milioane de oameni, spoturile care apar mai jos sunt apreciate de specialisti ca fiind cele mai reusite din ultimii ani. Pe locul cinci se afla spotul celor de la T-Mobile denumit T-Mobile Dance si vizionat online de nu mai putin de 44 de milioane de oameni in total.


Pe locul patru se afla un biciclist scotian de freestyle, Danny MacAskill, care impreuna cu Inspired Bicycles au produs un clip difuzat online si care a strans peste 45 de milioane de vizualizari. Productia clipului a durat cateva luni si s-a realizat in mai multe locatii din orasul Edinburgh.


Locul trei este ocupat de micul Darth Vader si de al sau celebru tata intr-o varianta al unui producator auto german despre care o sa aflati imediat. Clipul video a strans peste 50 de milioane de vizionari online si va recomandam sa nu il ratati nici dvs.


Pe locul al doilea se afla producatorul Evian cu un clip video inspirat din teme deja folosite insa cu o realizare de exceptie si un subiect care merge la sufletul consumatoarelor. Clipul video a strans in total aproximativ 55 de milioane de vizualizari online.


Locul intai este ocupat de un clip online care a atins pragul maxim pe care il poate atinge o astfel de productie virala in online. Este vorba de clipul celor de la Old Spice care a strans peste 56 de milioane de vizionari si acest numar este in crestere de la o zi la alta. Carismaticul protagonist este fosta vedeta pop si are origini arabe.Citeste mai multe despre: , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

haha

eugen926
11 septembrie 2011, 02:54

Cele de la Old Spice le stiu de mult, sunt "virale" cum ziceti voi de ceva timp incoace

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!