HomeStiriOnline › Trei executivi Google au 8 avioane private

Trei executivi Google au 8 avioane private

12 decembrie 2011 | 10:49
Sunteti nefericiti cu pozitia de top management pe care o ocupati? Ei bine, sfatul nostru este sa mergeti la Google sa incercati. Asta pentru ca Mercury News a anunta ca trei executivi de top de la Google: Larry Page, Sergey Brin si Eric Schmidt s-au oferit sa plateasca 33 de milioane de dolari pentru a restaura hangarul de aeronave istorice de la Moffett.
Trei executivi Google au 8 avioane private
Structura gigant, construita in anii 1930 a purtat denumirea de Hangar One si se afla la doar cativa kilometrii de Googleplex, iar directorii companiei au permisiunea NASA, proprietarul de drept al Hangar One, de a gazdui acolo si propriile aeronave particulare.

Desi jet-urile nu sunt detinute sau operate de Google, cei trei lideri opereaza o flota de opt avioane private printr-un SRL denumit H211.

Desi la prima vedere gestul de a restructura hangarele istorice pare unul nobil, se pare ca cei trei executivi Google nu au in intentie decat sa isi asigure un mic aeroport privat la doar cativa pasi de birouri. Povestea ar fi trecut ca o stire despre un eveniment caritabil daca TechCrunch nu ar fi investigat mai atent problema si ar fi descoperit ca cei trei manageri executivi opereaza opt aeronane private printr-o firma capusa pentru care incaseaza o gramada de bani anual numai din aceasta activitate. Credeati ca numai in Romania se poate?

Conform TechCrunch prima dintre cele opt aeronave a fost achizitionata in 2007 si a fost gazduita direct in hangarele NASA. Nici unul din cele opt jet-uri nu are logo-ul Google desi ele sunt folosite pentru transportul top managementului companiei.Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!