HomeStiriOnline › Utilizatorii de Facebook se dezbraca pentru Printul Harry

Utilizatorii de Facebook se dezbraca pentru Printul Harry

29 august 2012 | 09:34
Mai mult de 14.000 de persoane s-au alaturat de la sfarsitul saptamanii trecute unui grup creat pe Facebook si intitulat "Sustineti-l pe Printul Harry cu un salut nud", zeci de oameni dezbracandu-se in semn de simpatie fata de printul care a fost fotografiat complet gol in urma cu zece zile la Las Vegas, relateaza AFP.
Utilizatorii de Facebook se dezbraca pentru Printul Harry
Initiatorul grupului a cerut initial militarilor si fostilor militari sa pozeze nud, dar in limita decentei, pentru a-l sustine pe Printul Harry, care la randul sau este pilot al unui elicopter Apache pentru armata britanica.

Grupul creat pe Facebook este deschis oricui si este sustinut si de o pagina de internet www.salute4harry.co.uk si un cont de Twitter Salute4Harry.

Zeci de oameni, femei, barbati si copii, din toate statele lumii, au postat pe internet fotografii cu ei, imbracati mai mult sau mai putin sumar, si facand salutul militar.

Cotidianul The Sun, singurul ziar britanic care a publicat fotografiile cu Printul Harry in pofida unei solicitari contrare din partea casei regale, a postat o fotografie infatisand douazeci de barbati, potrivit cotidianului, militari angajati in Afganistan, salutand cu mana dreapta si acoperindu-si partile intime cu stanga.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!