HomeStiriOnline › Utilizatorii Vodafone au acces gratuit la Internetul mobil in metrou

Utilizatorii Vodafone au acces gratuit la Internetul mobil in metrou

9 noiembrie 2011 | 14:12
Incepand de astazi, Vodafone ofera tuturor utilizatorilor sai acces gratuit la Internet in statiile si tunelurile metroului bucurestean.
Utilizatorii Vodafone au acces gratuit la Internetul mobil in metrou

Toti clientii Vodafone care au activat o optiune de Internet - abonati, utilizatori de cartele sau de alte servicii de date - beneficiaza de acces gratuit la net, prin telefon, laptop sau tableta. Utilizatorii care nu au activata o optiune de Internet pot face acest lucru foarte usor, printr-un simplu apel gratuit la *NET#.

Serviciile gratuite puse la dispozitie de Vodafone se bazeaza pe o solutie 3G/HSDPA care permite utilizatorilor accesul facil si rapid la Internetul mobil. Trecerea la o sesiune gratuita de browsing se face automat, fara a necesita modificarea setarilor de acces la Internet. Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date, in apropierea iesirii din statiile de metrou.

Aceasta lansare are loc in acelasi timp cu efectuarea unui nou set de masuratori de catre auditorul independent P3 Communications. Acesta a reconfirmat ca Vodafone a obtinut cele mai bune rezultate dintre toate retelele de comunicatii mobile GSM/UMTS din Romania, pe toti indicatorii masurati.

Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!