HomeStiriOnline › Vrei nu vrei, vei trece la Timeline

Vrei nu vrei, vei trece la Timeline

26 ianuarie 2012 | 10:44
Daca ai cont de Facebook, fie ca vrei, fie ca nu, vei trece le noua interfata, Facebook Timeline.
Vrei nu vrei, vei trece la Timeline
Multi au ales deja sa treaca la noua versiune de perete, altii, mai putin interesati sau mai conservatori, nu s-au grabit sa faca pasul. Cert este ca toate cele 800 de milioane de conturi vor face tranzitia, in curand. In urmatoarele saptamani, toti utilizatorii vor fi avertizati sa treaca la Timeline, pana in ziua finala in care toate conturile vor face tranzitia, indiferent de decizia utilizatorului.

Pentru a se asigura ca nu apar aspecte neplacute ale tranzitiei, Facebook ofera o saptamana de adaptare, timp in care utilizatorii pot sa stearga sau sa ascunda postarile care nu vor sa apara in noua versiune. Utilizatorii cu ceva istorie vor avea de curatat dupa ei.Pentru a le fi mai usor, Facebook a pus la dispozitie Activity Log, care poate fi vizualizat doar de catre fiecare utilizator in parte si de unde pot fi parcurse toate postarile si toate activitatile.Prietenii nu vor mai fi notificati in cazul trecereii la Timeline, pentru a le permite utilizatorilor sa isi faca ordine in cont inainte ca absolut orice sa poata fi vizualizat de catre toti.Este important de tinut minte ca trecerea la Timeline va aduce un val de hackeri care vor incerca sa se foloseasca de credulitatea unor utilizatori si sa ii pacaleasca, spunandu-le ca pot scapa de Timeline accesand anumite link-uri sau descarcand anumite aplicatii.

Una dintre intrebarile care apar automat este cum stie Facebook care anume postari sa apara in timeline. Raspunsul este oferit chiar de Facebook, in pagina de Help. Si pentru a ne asigura ca veti gasi raspuns la toate intrebarile, fara sa omiteti vreuna, va recomandam sa parcurgeti lista de FAQ.

Iar daca sunteti decisi sa treceti la Timeline inaintea valului obligatoriu, dati click pe butonul "Get Timeline" si incepeti aventura.
Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!