HomeStiriOnline › YouTube vinde de azi bilete la concerte si muzica online

YouTube vinde de azi bilete la concerte si muzica online

17 octombrie 2011 | 10:44
YouTube este vizitat zilnic de 800 de milioane de oameni care urmaresc peste 3 miliarde de clipuri pe zi. Gigantul a anuntat ca incepand de astazi, o serie de parteneri vor putea comercializa prin intermediul propriilor magazine de pe YouTube propriul content audio digital dar si diverse marfuri promotionale sau chiar bilete la evenimentele muzicale ale acestora.
YouTube vinde de azi bilete la concerte si muzica online
Store merch este noua caracteristica prin care partenerii YouTube va permite partenerilor sa puna la dispozitia fanilor inregistrari din concerte contracost sau diferite marfuri promotionale impreuna chiar cu bilete la concertele trupelor.

Pentru a duce la bun sfarsit aceasta noua caracteristica, YouTube a incheiat un parteneriat cu Topspin si SongKings pentru vanzarea de bilete la concerte, materiale promotionale si cu iTunes si Amazon pentru vanzarea de muzica online sau livrarea produselor catre clienti.


Desi nu a vrut sa faca publica natura parteneriatelor cu companiile mentionate mai sus, oficialii YouTube au afirmat intr-un comunicat de presa ca site-ul va incasa un mic procent din vanzari pentru a isi acoperi costurile legate de buna operare a noului serviciu lansat.

Citeste mai multe despre: , , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!