HomeStiriOnline › Zitec recruteaza 20 de specialisti IT pentru UMT

Zitec recruteaza 20 de specialisti IT pentru UMT

24 septembrie 2012 | 12:25
Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a incheiat un parteneriat cu UMT Consulting Group, cu sediul in New York, Statele Unite. In urma acestui parteneriat, Zitec va recruta si va pregati pentru UMT 20 de specialisti in urmatorii doi ani.
Zitec recruteaza 20 de specialisti IT pentru UMT
Pentru a-si extinde activitatea in Romania, UMT a incheiat de curand un parteneriat cu Zitec.

„Cresterea operatiunilor UMT ne-a facut sa ne extindem si in Bucuresti, insa vom continua sa dezvoltam si filiala noastra de la Cluj-Napoca. Cunoastem si lucram de multi ani impreuna cu echipa Zitec si suntem convinsi ca am ales varianta optima de dezvoltare prin aceasta colaborare”, a declarat Catalin Olteanu, Chief Product & Technology Officer al UMT.

Prin acest parteneriat, producatorul local de aplicatii online isi face debutul si in utilizarea tehnologiilor de dezvoltare software Microsoft, diversificandu-si astfel portofoliul de solutii si servicii furnizate.

“Impreuna cu echipa de management UMT am stabilit un parteneriat de lunga durata, care sa contribuie la dezvoltarea competentelor noastre pe tehnologii Microsoft si sa acopere nevoile de crestere a echipei de dezvoltatori UMT in Romania. Initial, vom recruta cinci specialisti in tehnologiile .NET si SharePoint, urmand ca in doi ani sa ajungem la circa 20 de experti dedicati proiectelor UMT”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO & Founding Partner Zitec.

Recent, Zitec a obtinut competenta Independent Software Vendor (ISV) acordata de Microsoft pentru dezvoltarea de aplicatii software folosind tehnologiile sale.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!