HomeStiriOnline › Zynga isi santajeaza angajatii

Zynga isi santajeaza angajatii

17 noiembrie 2011 | 13:09
Zynga este din nou in atentia publicului in urma presiunilor la care recurge pentru a-si recupera actiunile de la angajati.
Zynga isi santajeaza angajatii
Multe companii, printre care si Google si Zynga, au ales sa isi compenseze angajatii cu pachete de actiuni in companie, atat pentru a-i fideliza cat si pentru a ocoli, in plina criza, cresterile salariale.

Se pare insa ca Zynga s-a razgandit undeva, pe parcurs, si vrea inapoi ce a dat. In timp ce se pregatea pentru listarea publica, brusc conducerea companiei si-a dat seama ca a dat prea mult angajatilor si s-a decis sa recupereze actiunile. Cum asa ceva e cam greu de facut, au oferit alternativa: dai actiunile si... nu esti concediat. Sau nu le dai si esti concediat, conform informatiilor prezentate de The Wall Street Journal.

Doi dintre angajatii vizati de recuperari au apelat deja la avocati. Unul dintre ei inca mai lucreaza pentru companie, celalalt a plecat intre timp.

Evident, conducerea companiei a sustinut ca totul este in interesul intregii companii. Zynga urmeaza sa permita accesul public la actiunile sale cat de curand, poate chiar pana la sfarsitul lui 2011.
Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!