HomeStiri › Real Madrid va avea primul stadion ultra-tehnologizat din Europa

Real Madrid va avea primul stadion ultra-tehnologizat din Europa

23 noiembrie 2011 | 10:13
Real Madrid este primul club de fotbal din Europa care va implementa solutia Cisco Connected Stadium Wi-Fi pe Santiago Bernabeu, dorind sa faca din acesta unul dintre cele mai avansate tehnologic stadioane din lume.
Real Madrid va avea primul stadion ultra-tehnologizat din Europa
Odata ce reteaua Wi-Fi de mare densitate va fi implementata, fanii prezenti pe stadion vor putea utiliza cu usurinta dispozitivele mobile pentru a accesa diferite aplicatii special concepute pentru a interactiona cu stadionul, dar si pentru a avea acces la retelele sociale in timpul meciurilor. Utilizarea de catre fani a solutiei Connected Stadium Wi-Fi va ajuta la degrevarea retelelor mobile, permitandu-le in acelasi timp acestora sa scrie SMS-uri sau sa efectueze apeluri vocale de pe stadion, in timpul meciului, ceea ce poate fi o provocare in zilele noastre.

Impreună cu Cisco StadiumVision, cele două soluţii vor permite clubului Real Madrid CF si sponsorilor sai sa fie in contact permanent cu cu fanii. Mai mult, acestia se vor putea bucura de toate fazele interesante ale meciului la calitate HD acestea fiind redate pe multitudinea de ecrane ale stadionului.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!