HomeStiriSoftware › Acum puteti accesa aplicatii pentru Android distribuite numai in SUA

Acum puteti accesa aplicatii pentru Android distribuite numai in SUA

13 februarie 2012 | 11:49
De cate ori s-a intamplat sa cititi despre o aplicatie pentru Android care sa va placa iar cand ati incercat sa o instalati din Android Market ati descoperit ca aceasta este distribuita numai in SUA? Ei bine, incepand de acum puteti sa descarcati si sa instalati orice aplicatie de acest gen cu Market Unlocker.
Acum puteti accesa aplicatii pentru Android distribuite numai in SUA
Aplicatia Market Unlocker va creeaza acces nerestrictionat la toate aplicatiile din Android Market distribuite exclusiv in Statele Unite. Mai mult, respectiva aplicatie va va da acces si la Amazon App Store, care, de asemenea, este disponibil doar in SUA.

Market Unlocker foloseste proxy-uri din reteaua Verizon Wireless, pacalind platforma de vanzari prin faptul ca dispozitivul dumneavoastra este de pe teritoriul SUA. Totusi, daca doriti sa cumparati aplicatii prin intermediul acesteia va trebui sa aveti un cont pe Amazon SUA.

Pe scurt, pentru a utiliza aplicatia, trebuie sa „faceti rost” de o lista de adrese de servere proxy pe care sa le folositi. In cazul in care nu gasiti pe net adrese care sa functioneze puteti achizitiona liste de astfel de servere la 0,99 USD, suma care nu este deloc impresionanta.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!