HomeStiriSoftware › Amazon vrea sa isi creeze propriul Siri

Amazon vrea sa isi creeze propriul Siri

14 noiembrie 2011 | 11:35
Cine nu are Siri sa isi cumpere. Si exact asta a facut Amazon. Impulsionati de succesul pe care il are Siri de la Apple, oficialii Amazon au decis sa isi achizitioneze propria tehnologie de recunoastere vocala.
Amazon vrea sa isi creeze propriul Siri
Tranzactia s-a realizat intr-o liniste deplina. O mica companie americana cu numele Yap ce dezvolta de ceva vreme o tehnologie de recunoastere prin voce a comenzilor a fuzionat cu o companie mai mare denumita Yarmouth Dion Inc. Nimic nu ar fi dus la Amazon daca adresa companiei ce a preluat Yap nu ar fi similara cu adresa sediului central Amazon din Seattle.

Achizitia este datata de la sfarsitul lui septembrie, iar in luna octombrie Yap si-a anuntat incetarea definitiva a activitatii. Desi activitatea lui Yap nu era decat o aplicatie prin care utilizatorii puteau sa dicteze texte intregi propriului calculator, specialistii cred ca aplicatia va revolutiona modul de utilizare al Amazon in viitorul apropiat prin navigarea vocala de pe orice sistem de operare, inclusiv cel al device-urilor mobile de genul smartphone-urilor.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!