HomeStiriSoftware › Aplicatie gratuita cu care va puteti gasi telefonul pierdut sau furat

Aplicatie gratuita cu care va puteti gasi telefonul pierdut sau furat

16 august 2011 | 16:00
Mobile Security este numele aplicatiei de securitate lansate gratuit de Bitdefender pentru dispozitive care folosesc platforma de operare Android.
Aplicatie gratuita cu care va puteti gasi telefonul pierdut sau furat
Cu noua functie anti-furt, utilizatorii isi pot localiza cu usurinta telefoanele mobile pierdute sau furate. Totodata, in caz de furt, ei au posibilitatea sa stearga de la distanta toate informatiile din telefon, pentru a-i impiedica pe raufacatori sa le acceseze datele personale.

In acelasi timp, Bitdefender Mobile Security ofera acum functia de scanare a cardurilor de memorie SD, ce previne descarcarea diverselor tipuri de malware pe telefon. Cardurile de memorie SD sunt vectori importanti de raspandire a amenintarilor informatice pe smartphone-uri, sub forma fisierelor infectate sau a aplicatiilor periculoase. Functia de scanare a acestor dispozitive devine necesara pentru utilizatorii care stocheaza o mare cantitate de fisiere, fara a fi siguri de sursa lor. Procesul de scanare se declanseaza automat, in momentul in care utilizatorul introduce un card de memorie in telefon, sau poate fi initiat la cerere.

Bitdefender Mobile Security este un produs complet de securitate, ce ofera protectie antivirus, dar si protectie web, pentru telefoane si tablete care functioneaza pe platforma Android. Avand la baza tehnologiile de scanare in-the-cloud, poate detecta cele mai recente amenintari informatice, fara sa solicite bateria telefonului. De asemenea, aplicatia ofera informatii despre serviciile cu plata si permisiunile solicitate de programe la instalare, ajutandu-i astfel pe utilizatori sa ia decizii informate cu privire la protectia si confidentialitatea datelor.

Pentru mai multe informatii si pentru a descarca aplicatia Bitdefender Mobile Security, accesati pagina oficiala: http://m.bitdefender.com

Citeste mai multe despre: , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!