HomeStiriSoftware › Apple recunoaste ca bug-urile din iOS 5 afecteaza bateria iPhone 4S

Apple recunoaste ca bug-urile din iOS 5 afecteaza bateria iPhone 4S

3 noiembrie 2011 | 10:54
Apple a declarat in cursul zilei de ieri ca a descoperit cateva bug-uri in sistemul de operare iOS 5 care afecteaza direct performantele bateriei.
Apple recunoaste ca bug-urile din iOS 5 afecteaza bateria iPhone 4S
„Un numar mic de clienti au raportat o durata de viata a bateriei mult mai mica decat ar fi prevazut sa fie pentru dispozitivele ce ruleaza pe iOS 5. Vom lansa o actualizare a sistemului de operare in cateva saptamani ce ar trebui sa rezolve aceasta problema software”, spune comunicatul de presa trimis aseara publicitatii de catre compania americana.

Reclamatiile privind durata de viata a bateriei u fost in crestere in ultimele zile, dupa lasarea iPhone 4S, insa acestea au aparut inca de saptamana trecuta atunci cand ultimul smrtphone Apple a fost pus la dispozitia utilizatorilor.

Se pare ca bug-urile sunt legate de functionarea sistemului de notificari ale smartphone-ului si de sincronizarea cu ora locala a utolizatorului in functie de fusul orar. Desi Apple nu a emis nici o rezolvare a bug-urilor pana la momentul aparitiei actualizarii, mai multe forumuri online ofera rezolvarea bug-urilor ce afecteaza bateria iPhone 4S.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!