HomeStiriSoftware › Endava continua achizitiile si isi extinde competentele pentru testare software

Endava continua achizitiile si isi extinde competentele pentru testare software

20 august 2012 | 10:56
Endava, una dintre principalele companii de servicii IT prezente pe plan local, cu circa 600 de angajati in centrele de dezvoltare din Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti, a achizitionat o companie britanica specializata in servicii de testare software pentru institutii financiare, Testing4Finance Limited.
Endava continua achizitiile si isi extinde competentele pentru testare software
Noua achizitie strategica va permite Endava cresterea ponderii serviciilor de testare software in totalul afacerilor companiei.

“Achizitia Testing4Finance aduce noi oportunitati pentru Endava prin cresterea capabilitatilor de testare si prin majorarea portofoliului de clienti cu nume mari din industria bancara si alte institutii financiare”, a declarat John Cotterell, Chief Executive Endava.

Unul dintre obiectivele strategice ale companiei este acela de a majora ponderea serviciilor de testare in totalul cifrei de afaceri.

Testing4Finance este unul dintre liderii de pe piata britanica de servicii de testare a solutiilor software destinate industriei financiare. 

Endava a anuntat, recent, si achizitia unei companii IT din Bucuresti si extinderea biroului din Capitala, intentionand sa ajunga la 1.600 de angajati la nivel de grup in urmatorii doi ani. 
Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!