HomeStiriSoftware › Google Earth inregistrat peste 1 miliard de descarcari

Google Earth inregistrat peste 1 miliard de descarcari

13 octombrie 2011 | 11:03
Lansat in 2005 ca si un software de cartografiere 3D si motor de cautare a diferitelor locatii gratuit, aplicatia a inregistrat un succes rapid devenind in multe cazuri suport pentru cercetatori sau pentru diferiti dezvoltatori.
Google Earth inregistrat peste 1 miliard de descarcari
Google a anuntat ca aplicatia sa, Google Earth, a fost descarcata de un miliard de ori de catre utilizatorii de pe tot globul. Initial, Google a inceput creatia aplicatiei cu intentia de a crea o harta a lumii cu ajutorul satelitilor pentru a putea fi utilizata mai mult ca un joc video.

In prezent, Google Earth furnizeaza informatii referitoare la toate locatiile de pe glob sau mergant chiar pana pe Luna si Marte. De asemenea, nenumarate orase sunt reprezentate acum 3D sau furnizeaza informatii despre zone impozibil de exploatat de om, cum ar fi cele mai adanci puncte din oceane.

Google Earth a devenit, de asemenea, baza informationala pentru simulatoarele de zbor si chiar realizatorii jocului Grant Turismo 5 au folosit recent datele din Google Eart pentru a realiza curse automobilistice cat mai realiste.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!