HomeStiriSoftware › Google Maps va deveni 3D

Google Maps va deveni 3D

7 iunie 2012 | 11:29
Google a anuntat o revizuire completa a imaginilor din Google Maps. Compania a trimis un convoi de avioane sa survoleze globul pentru a captura imagini avansate 3D si imagini detaliate din aer a fiecarei particica din Pamant.
Google Maps va deveni 3D
Astfel, utilizatorii vor avea ocazia sa survoleze zonele pe care doreste sa le viziteze ca si cum ar sta la bordul elicopterului personal. Google promite ca rezultatul va fi o experienta 3D nemaipomenita, mai ales in cazul oraselor mari care vor fi reproduse 3D in detaliu. De altfel, gigantul american afirma ca pana si arborii de pe strazi se vor putea vedea 3D.

Google a refuzat sa numeasca orasele care vor aparea 3D in aplicatia sa insa a facut o demonstratie cu o harta 3D a orasului San Francisco. Din experienta anterioara insa, Google probabil va incepe, intr-o prima faza, sa reproduca 3D orasele San Francisco, New York, Los Angeles, Londra, Paris si Berlin.

Hartile 3D City vor fi integrate in Google Earth pentru dispozitivele mobile. De asemenea, compania a mai anuntat o versiune a Google Maps pentru Android care permite utilizatorilor sa acceseze harti din anumite locatii fara a fi nevoie de o conexiune la Internet.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!