HomeStiriSoftware › Interactive Intelligence lanseaza o noua versiune pentru solutia de automatizare a proceselor de business

Interactive Intelligence lanseaza o noua versiune pentru solutia de automatizare a proceselor de business

22 august 2012 | 16:35
Interactive Intelligence a lansat o noua versiune pentru solutia Interaction Process Automation™ (IPA), dedicata automatizarii proceselor operationale.
Interactive Intelligence lanseaza o noua versiune pentru solutia de automatizare a proceselor de business

Interactive Intelligence a dezvoltat IPA pentru a creste performantele organizatiilor prin utilizarea unor tehnologii testate, specifice centrelor de contact, care permit identificarea, prioritizarea, directionarea, monitorizarea si gestiunea tuturor proceselor de business din cadrul companiilor.   

IPA asigura automatizarea completa a proceselor operationale si poate functiona impreuna cu aplicatii, precum ERP, CRM, SFA, sau alte solutii de business, amplificând eficienta sistemelor, fapt care duce la cresterea vitezei proceselor operationale, a calitatii executiei acestora si a eficientei companiei.

IPA se adreseaza organizatiilor medii si mari, din industrii precum asigurari, servicii financiare, retail, sanatate, colectare debite sau utilitati si este disponibila prin intermediul a peste 300 de furnizori Interactive Intelligence la nivel international, dar si prin departamentul propriu al companiei.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!