HomeStiriSoftware › Kaspersky lanseaza solutia de securitate pentru tabletele Android

Kaspersky lanseaza solutia de securitate pentru tabletele Android

4 mai 2012 | 11:25
Kaspersky lanseaza Kaspersky Tablet Security, o suita de securitate special proiectata pentru tabletele cu sistem de operare Android. Aceasta ofera un nivel superior de protectie impotriva malware-ului si asigura pastrarea integritatii datelor stocate, in eventualitatea in care dispozitivul este pierdut sau furat. Mai mult, suita include functia Mugshot, ce fotografiaza pe ascuns – daca tableta are camera frontala – chipul persoanei care foloseste dispozitivul furat sau pierdut si transfera pozele proprietarului.
Kaspersky lanseaza solutia de securitate pentru tabletele Android
Noua suita Kaspersky Tablet Security include un motor antivirus, care functioneaza in paralel cu tehnologiile de protectie cloud, blocheaza eficient toate programele periculoase, chiar si pe cele necunoscute anterior. in plus, functia Web Protection protejeaza utilizatorul de site-urile frauduloase sau pagini web care fura date confidentiale, precum informatii bancare si de autentificare la retelele sociale.

Kaspersky Tablet Security ofera atat posibilitatea blocarii de la distanta a unei tablete pierdute sau furate, cat si stergerea completa a datelor stocate pe ea, daca utilizatorul doreste asta. De asemenea, locul in care se afla tableta poate fi descoperit fie prin GPS, fie prin GSM sau cu ajutorul coordonatelor celui mai apropiat punct de acces Wi-Fi.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!