HomeStiriSoftware › Kingston lanseaza aplicatia urDrive, pentru utilizarea facila a unitatilor USB

Kingston lanseaza aplicatia urDrive, pentru utilizarea facila a unitatilor USB

21 noiembrie 2011 | 10:10
Kingston lanseaza aplicatia pre-instalata Kingston urDrive, ce va fi disponibila pe o gama variata de unitati de stocare USB DataTraveler.
Kingston lanseaza aplicatia urDrive, pentru utilizarea facila a unitatilor USB
Aplicatia Kingston urDrive transforma unitatile de stocare USB pasive in unitati de stocare active, permitand utilizatorilor sa acceseze si sa organizeze cu usurinta fisierele personale, fotografiile, melodiile, jocurile si videoclipurile. O aplicatie pentru vizualizarea fotografiilor si o aplicatie pentru redarea melodiilor le vor permite utilizatorilor sa se bucure mult mai usor de interactiunea cu fotografiile si muzica stocata.

De asemenea, aplicatia urDrive sporeste securitatea PC-ului cu sistemul antivirus Norton PC Checkup. Instrumentul de diagnosticare scaneaza posibilele infectari cu virusi (inclusiv spyware, worms si adware) si verifica performanta scazuta sau riscurile la care sunt expuse identitatea si informatia.

In plus, aplicatia ofera si un motor de cautare implicit dar si o platforma de jocuri pentru pasionatii domeniului.

urDrive este disponibil ca aplicatie gratuita, pre-instalata pe unitatile de stocare USB entry-level de la Kingston, precum DataTraveler 109, DataTraveler 101 Generation 2 (G2) si DataTraveler 108, si in curând pe DataTraveler Generation 3 (G3). Aceste dispozitive ofera conumatorului o gama de capacitate de stocare de la 4GB la 32GB.

Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!