HomeStiriSoftware › Microsoft anunta upgrade-ul pentru Windows 8 Pro la 39,99 USD

Microsoft anunta upgrade-ul pentru Windows 8 Pro la 39,99 USD

4 iulie 2012 | 08:41
Microsoft a fixat costurile de upgrade pentru noul sau sistem de operare, Windows 8 Pro, la 39,99 dolari americani.
Microsoft anunta upgrade-ul pentru Windows 8 Pro la 39,99 USD
Utilizatorii care ruleaza deja Windows XP, Vista sau Windows 7 vor putea descarca noul sistem de operare la pretul metionat mai sus. Este pentru prima data in istoria companiei cand un upgrade-ul pentru un sistem de operare este atat de mic. La precedentele upgrade-uri, Microsoft a perceput o taxa de 50 de dolari pentru Windows 7 Home Premium si 99 de dolari pentru Windows 7 Pro.

Cei care vor dori si versiunea fizica, pe DVD, ambalata frumos, trebuie sa scoata din buzunar 69.99 dolari pentru o bucata, iar Microsoft anunta ca aceste preturi nu vor suferi modificari pana la data de 31 ianuarie a anului viitor, data la care se incheie aceasta promotie.

In ceea ce priveste procesul de upgrade, acesta va varia in functie de sistemul de operare pe care il utilizati in prezent. Cei care vor trece de la Windows XP la noul sistem de operare vor avea posibilitatea de a isi aduce fisierele personale, aplicatii si setarile vechi, in timp ce, din Vista nu vor putea aduce lista de aplicatii din fostul sistem de operare.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Win 8

bion
20 iulie 2012, 21:59

Mai intai ar trebuii sa fi familiarizat macar cu sistemele de op[erare si apoi ar trebui sa scrii despre ele, la ce ai aruncat pe acest site se vede ca nu ai treaba cu asa ceva, doar ai folosit Google translate si atat. In primul rand nu e posibil sa transferi programe din Win XP in Win 8, iar din Win Vista in Win 8 nu, asta deoarece diferentele intre cele 2 sisteme de operare (XP>8) sunt mulkt mai mari decat intre Vista si 8. Daca ai gandii putin ....

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!