HomeStiriSoftware › Microsoft: Windows 8 se lanseaza prea rapid pentru a va lasa sa apasati F8

Microsoft: Windows 8 se lanseaza prea rapid pentru a va lasa sa apasati F8

24 mai 2012 | 08:10
Conform Microsoft, Windows 8 booteaza atat de rapid incat este imposibil pentru un utilizator sa poata accesa meniul de boot. Drept urmare, Microsoft a anuntat ca a trebuit sa restructureze modul in care utilizatorii pot accesa acest meniu.
Microsoft: Windows 8 se lanseaza prea rapid pentru a va lasa sa apasati F8
Pentru prima data in istoria sistemelor de operare construite de Microsoft, nu veti mai apuca sa apasati tastele F2 sau F8 pentru a accesa sistemul de siguranta al PC-ului dvs. Conform declaratiilor Microsoft, Windows 8, noul sistem de operare ce urmeaza sa se lanseze pe piata in acest an este atat de rapid incat nu reuseste sa detecteze intentia utilizatorului de a initia comanda apasand tasta F8.

Asta pentru ca, la lansarea Windows 8, utilizatorul nu are decat 200 de milisecunde pentru a opera comanda, conform Microsoft. Astfel, compania a regandit modalitatea de a accesa sistemuld e siguranta al PC-urilor punand utilizatorul sa tina apasat shift in timp ce face click pe butonul de restart sau sa opereze modificari din setarile avansate ale sistemului de operare.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!