HomeStiriSoftware › Noua suita de produse de securitate Norton 2013, compatibila cu Windows 8

Noua suita de produse de securitate Norton 2013, compatibila cu Windows 8

5 noiembrie 2012 | 13:47
Symantec a anuntat ca cele mai recente versiuni ale produselor sale de securitate, Norton 360, Norton Internet Security si Norton Antivirus, lansate luna trecuta si in Romania, sunt compatibile cu Windows 8.
Noua suita de produse de securitate Norton 2013, compatibila cu Windows 8
Solutiile de securitate de la Norton sunt optimizate si fac noul sistem de operare mai rapid si mai sigur.
 
Cu cinci niveluri patentate de protectie, noile solutii de securitate Norton protejeaza traficul pe retelele sociale, asigura protectie impotriva inselatoriilor online, integreaza tehnologii cloud si stabilesc noi standarde de protectie si performanta. Acestea sunt compatibile cu Windows 8, cel mai nou sistem de operare de la Microsoft.
 
Potrivit laboratoarelor de testare terte, atunci cand este cuplat cu Norton, Windows 8 este cu 50% mai rapid si cu 20% mai sigur decat cu Windows Defender. In plus, testele au aratat ca Norton a fost capabil sa detecteze in mod corect si sa blocheze toate amenintarile pe care Windows Defender nu a reusit sa le recunoasca. 

"Inovatia caracteristica brandului Norton by Symantec, functionalitatile si tehnologiile pe care le folosim in dezvoltarea produselor de securitate, ne diferentiaza puternic de ceilalti jucatori prezenti pe piata de profil", a subliniat George Vintilescu, Consumer Sales Manager al Symantec. 

Acesta a adaugat ca, desi piata locala de solutii de securitate este deja matura, din punctul de vedere al companiilor prezente aici, care au o prezenta activa si se lupta pentru a-si creste cotele de piata, din perspectiva utilizatorilor lucrurile stau diferit.

Preturile licentelor pentru noile produse variaza intre 149 si 329 de lei. In plus, Norton deruleaza in permanenta promotii pentru utilizatorii sai din Romania, impreuna cu partenerii sai locali. 


Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!