HomeStiriSoftware › Pe 13 septembrie, Microsoft va prezenta Windows 8

Pe 13 septembrie, Microsoft va prezenta Windows 8

12 iulie 2011 | 12:15
Microsoft a anuntat ca in data de 13 septembrie la deja stabilitul eveniment din Anaheim, California, compania va prezenta dezvoltatorilor de software si producatorilor de componente hardware informatii detaliate cu privire la noul sistem de operare ? Windows 8.
Pe 13 septembrie, Microsoft va prezenta Windows 8
Gigantul software nu ascunde nici faptul ca tot luna septembrie va reprezenta si luna in care se va lansa oficial prima versiune beta publica a lui Windows 8. Deocamdata, compania americana se rezuma doar la a declara ca noua versiune de Windows va schimba modul de lucru si de interactiune cu PC-ul sau cu device-urile mobile total.

Se pare ca Microsoft mizeaza din plin pe experienta tactila atunci cand vine vorba de Windows 8, fie ca este vorba de PC sau orice alt dispozitiv mobil. Participantii la evenimentul din 13 septembrie vor primi informatii despre modul in care vor putea crea aplicatii dinamice, rapide si tactile care sa profite de caracteristicile noii generatii a sistemului de operare si vor afla despre modul in care interfata cu utlizatorul Windows 8 se poate adapta la diferite dispozitive sau diferite dimensiuni de display.

Puteti citi aici mai multe informatii despre ce ofera Windows 8 in plus.

Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!