HomeStiriSoftware › Preview: Windows 8 – gestionarea fisierelor

Preview: Windows 8 – gestionarea fisierelor

29 august 2011 | 11:28
Microsoft a constat ca pe mai putin de unu la suta din PC-urile pe care ruleaza Windows 7 se executa copierea sau mutarea fisierelor fara a aparea incidente. De aceea, odata cu Windows 8, compania introduce un alt sistem de management al documentelor, majoritatea dintre optiuni facand referire la copierea sau mutarea acestora in siguranta si cat mai optim cu putinta.
Preview: Windows 8 – gestionarea fisierelor
Daca pana in prezent Microsoft recomanda aplicatii software create de terti pentru un management cat mai bun al documenteleor pe platformele livrate de ei, cum ar fi TeraCopy, FastCopy sau Handler Copy, mai nou, compania a creat propriul sistem inteligent de management al fisierelor pe care il puteti vedea prezentat in detaliu in materialul video de mai jos.


Scopul declarat al companiei in privinta acestor modificari este aceea de a ajuta utilizatorul sa aiba o imagine cat mai clara si un control cat mai bun in jurul mutarii sau gestionarii fisierelor personale fara a il mai trimite la diferite add-on-uri existente.


De exemplu, de cate ori nu ati incercat sa mutati anumite documente de pe un drive pe altul si, din lipsa de timp, ati constat ca nu aveti cum duce la capat operatiunea dupa ce deja ati pierdut prea mult timp facand asta? Ei bine, de acum puteti pune pauza procesului si aveti posibilitatea sa reveniti asupra lui atunci cand timpul va permite.

Windows 8 va prezenta procesul de mutare sau copiere a fisierelor intr-o fereastra extinsa in care primiti informatii sub forma unui grafic de transfer dar si alte detalii importante.

Incepand cu Windows 8, conflictul generat de faptul ca intr-o locatie aveti deja o parte din fisierele pe care doriti sa le copiati poate fi reglat usor uitandu-va la initierea transferului peste ele si alegand ce ramane sau nu pentru operatia de copiere.

Citeste mai multe despre: , , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!