HomeStiriSoftware › Siri ii scoate din minti pe britanici

Siri ii scoate din minti pe britanici

21 decembrie 2011 | 11:01
Daca nu vorbiti o engleza impecabila, e posibil ca Siri, asistentul inteligent de la Apple creat pentru iPhone 4S, sa nu inteleaga ce ii cereti.
Siri ii scoate din minti pe britanici
Iar cand spunem impecabil, ne referim chiar la impecabil. Orice accent, orice dialect poate deveni o problema in comunicarea cu Siri.

Culmea este ca printre cei care se plang sunt vorbitori nativi de engleza, dar ca un pic diferita de cea din carti. Desi exista cinci optiuni de limba pentru Siri - trei dialecte de engleza (Statele Unite, Marea Britanie si Australia) alaturi de franceza si germana - Siri nu se impaca deloc bine cu britanicii. Si nici cu americanii din Sud. Americanii cu accent spaniol. Despre utilizatorii din India este inutil sa mai mentionam.

Toata lumea uita ca Siri este inca in beta, daca este sa tinem cont de informatiile oficiale. Iar promisiunea lui Apple este ca  2012 va aduce o noua versiune de Siri, care va vorbi italiana, spaniola, coreana, chineza si japoneza.

Pana cand Siri va dovedi ca e cu adevarat poliglot si ca stie sa ofere si alte raspunsuri decat politicosul "nu am inteles", va propunem sa va amuzati cu un clip video de pe YouTube, graitor cand vine vorba despre tehnologie si dialect.

Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!