HomeStiriSoftware › Windows 8 preview a fost descarcat de 500k ori in primele 24 de ore

Windows 8 preview a fost descarcat de 500k ori in primele 24 de ore

15 septembrie 2011 | 12:00
Preview-ul pentru Windows 8 pus la dispozitie de Microsoft oricarui utilizator curios sa vada ce poate urmatorul sistem de operare al companiei americane a fost decarcat de jumatate de milion de utilizatori.
Windows 8 preview a fost descarcat de 500k ori in primele 24 de ore
Serverele Microsoft au inregistrat in primele 24 de ore de la lansarea preview-ului peste 500k de descarcari pentru Windows 8 Preview iar CEO Microsoft, Steve Ballmer, anunta intr-o conferinta de presa din aceasta dimineata ca aceasta cifra este una record pentru produsele companiei sale.

Interesul in jurul noului sistem de operare este evident, insa nu suficeint am spune. Spunem asta pentru ca in primele 24 de ore de la lansarea preview-ului pentru OS X Lion, serverele Apple inregistrau peste un milion de descarcari.

Revenind la Windows 8, CEO Microsoft a declarat ca data de lansare nu este inca stabilita dar, ca de data aceasta, compania este focusata pe calitate si mai putin pe rapiditatea in a livra un produs cat mai rapid pe piata.

Cel mai probabil, dupa inregistrarea reactiilor din jurul acestui preview lansat ieri dimineata, Microsoft va prezenta o versiune beta publica, urmata de un "release candidate" si de versiunea finala, deci procesul prin care va trece Windows 8 din acest moment este unul de durata.

Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!