HomeStiriStiinta › Adidas a inventat ghetele inteligente pentru fotbalisti

Adidas a inventat ghetele inteligente pentru fotbalisti

30 septembrie 2011 | 10:40
Dupa performantele inregistate de echipele romanesti in aceasta saptamana in competitiile europene ne-am gandit sa dam o mana de ajutor patronilor de cluburi uitandu-ne prin curtea celor care inoveaza in domeniu si incercand sa aducem aportul nostru pentru un joc mai inteligent si mai eficient al jucatorilor autohtoni.
Adidas a inventat ghetele inteligente pentru fotbalisti
Pe scurt, daca mult titratii patroni din Liga 1 sau antronorii lor ar dori raportari detaliate ale fiecarui jucator, precum si a tacticii echipei trebuie sa cheltuiasca o gramada de bani pentru a instala un sistem de statistica elaborat denumit ProZone.

Astfel, am descoperit ca Adidas a decis inceperea fabricarii unei ghete de fotbal inteligente ce e capabila sa monitorizeze activitatea fiecarui fotbalist pe terenul de fotbal. Sistemul, denumit miCoach Speed Cell, inregistreaza toate activitatile jucatorului, de cate ori a sprintat, distanta parcursa etc, putand stoca informatii de pana la sapte ore de activitate pentru a le descarca apoi intr-un computer prin intermediul WiFi sau USB pentru a fi analizate si discutate de catre antrenori.

O pereche de ghete de fotbal Adidas miCoach Speed Cell costa aproximativ 330 de dolari si vor putea fi achizitionate incepand din luna noiembrie din magazine. Pare a fi solutia ieftina pentru a aduce bani seriosi din primavara europeana pentru managerii, antrenorii si, nu in ultimul rand, inconfundabilii patroni romani de fotbal.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!