HomeStiriStiinta › Bill Gates cheltuie un milion de dolari pentru a ne scapa de tantari

Bill Gates cheltuie un milion de dolari pentru a ne scapa de tantari

7 noiembrie 2011 | 14:51
Nu mai este la moda sa va intrebam cand ati facut primul milion de dolari. Mai nou, o sa va intrebam pe ce ati cheltuit primul milion de dolari. In cazul Bill Gates raspunsul e simplu: pe un sistem laser de indepartare a tantarilor.
Bill Gates cheltuie un milion de dolari pentru a ne scapa de tantari
Un profesor al Universitatii Columbia este cel mai fericit pamantean dupa ce Fundatia condusa de Bill Gates a decis sa ii suplimenteze bugetul cu un milion de dolari pentru a isi duce mai departe studiile asupra unui sistem de protectie laser impotriva tantarilor.

Szabolcs Marka este profesorul care a inventat asa numitul „laser wall” impotriva tantarilor prin inconjurarea unui perimetru cu un con de lumina laser menit sa tina la distanta micii monstri aerieni. Fundatia finantata de Bill Gates a decis ca sistemul trebuie definitivat pentru lupta dusa de aceasta impotriva malariilor transmise de tantari.

Bariera laser conceputa de profesorul universitar promite sa tina la distanta neplacutii tantari dar si tot soiul de ganganii nocturne ce pot strica farmecul unei seri romantice petrecute in aer liber.

Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!