HomeStiriStiinta › BMW trece pe Android

BMW trece pe Android

12 octombrie 2011 | 09:40
Nu este o gluma. Fabricantul german de autovehicule intentioneaza sa lanseze pana la sfarsitul acestui an posibilitatea de conectivitate la masinile BMW cu dispozitivele mobile pe care ruleaza sistemul de operare Android.
BMW trece pe Android
BMW a fost primul fabricant care a permis conectivitatea si controlul de la distanta pentru masinile sale cu ajutorul smartphone-ului iPhone. Insa ascensiunea tot mai rapida a dispozitivelor ce ruleaza pe platforme Android a convins producatorul german ca este timpul sa realizeze o aplicatie dedicata si sistemului de operare al celor de la Google.

La fel ca si pe iPhone, aplicatia va permite soferilor sa blocheze sau sa deblocheze masina de la distanta, accesul la functiile de control al climei sau chiar va permite acestora sa claxoneze sau sa emita semnale luminoase cu farurile de la distanta.


In plus, prin Google Local Search, va permite adaugarea de puncte de interes direct in sistemul de navigatie al masinii fara a mai fi nevoie sa le introduceti manual. De asemenea, la cerere, puteti primi informatii in timp real despre trafic.

BMW promite ca aplicatia va fi gata pana la sfarsitul acestui an si anunta utilizatorii de Android ca vor fi functionalitati noi pe care nici macar utilizatorii de iPhone nu le au inca.

Citeste mai multe despre: , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!