HomeStiriStiinta › Guvernul SUA: Nici un semn de extraterestrii

Guvernul SUA: Nici un semn de extraterestrii

7 noiembrie 2011 | 13:43
Organizatia We Are The People a sacait atat de tare Guvernul american cu petitii incat acesta din urma s-a vazut obligat sa vina cu un raspuns oficial care sa lamureasca problema speculatiilor referitoare la viata extraterestra.
Guvernul SUA: Nici un semn de extraterestrii
Pentru a raspunde speculatiilor tuturor analistilor sau comentatorilor „specialisti” in teoria conspiratiei, dar si pentru a se dezice de zvonurile referitoare la faptul ca oficiali americani ar tine sechestrati extraterestrii sau ar comunica cu ei, Casa Alba a decis sa raspunda oficial la petitiile organizatiilor care cred cu tarie ca adevarul este musamalizat de oficialitatile americane.

Iata cum suna raspunsul Casei Albe pentru toti cei care cred ca in debaraua Pentagonului sunt dosite fiinte mici verzi cu ochii mari:

Guvernul american nu are nici o dovada ca, in afara planetei noastre, exista vreo forma de viata si nici nu are cunostiinta ca vreo forma de viata extraterestra sa fi contactat vreun membru al rasei umane. In plus, nu exista nici o informatie credibila care sa sugereze ca astfel de dovezi sunt ascunse opiniei publice.

Cu toate acestea, Guvernul SUA nu respinge ideea ca in afara spatiului extraterestru ar exista viata sub diferite forme. De altfel, exista o serie de proiecte coordonate de Guvernul SUA prin care intentionam sa intelegem viata in spatiul extraterestru.

De asemenea, anii de studiu ne-au confirmat ca sansele de a contacta viata inteligenta in Univers sunt aproape inexistente din cauza distantelor implicate care ne despart de posibilele planete ce ar putea sustine viata.

In ceea ce priveste speculatiile, nu avem dovezi credibile ca exista prezenta extraterestra, aici, pe Pamant.”

Drept raspuns, Paradigma Group, unul din grupurile din spatele petitiilor a denuntat deja declaratia spuanand despre aceasta ca este „inacceptabila” sau „scrisa de catre unul dintre angajatii low-level”.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!