HomeStiriStiinta › Iata cum e fabricat ecranul flexibil al viitorului

Iata cum e fabricat ecranul flexibil al viitorului

7 iunie 2012 | 12:00
Compania Corning a anuntat propriul material ce va fi folosit la fabricarea de ecrane in viitor. Indiferent ca acestea sunt pentru televizoare, monitoare, tablete sau telefoane, acesta este flexibil si rezistent la socuri.
Iata cum e fabricat ecranul flexibil al viitorului
Desi pare a fi din material plastic in imaginea de mai sus, compania ne asigura ca este sticla suta la suta si este cat se poate de flexibila. Cu o grosime de doar 100 de microni, Willow Glass flexibil al celor de la Corning pare a fi solutia ideala pentru fabricarea de LCD-uri si OLED-uri in viitor.

Posibilitatea de a flexa ecranele elimina practic toate barierele care existau pana acum in privinta designului. Mai mult, desi e la fel de subtire ca si hartia, sticla flexibila ce urmeaza sa fie fabricata de Corning promite o absorbtie foarte buna a socurilor multumita sistemului de productie.

Pentru a va lamuri asupra pracesului de productie puteti urmari materialul video de mai jos, interesant fiind faptul ca in timpul productiei, sticla este plimbata pe role identice cu cele care se gaseau pe vremuri in tipografii.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!