HomeStiriStiinta › O femeie a inotat goală cu balenele, in apele inghetate ale Arcticii - VEZI FOTO

O femeie a inotat goală cu balenele, in apele inghetate ale Arcticii - VEZI FOTO

16 iunie 2011 | 11:02
O femeie din Rusia a incercat sa domesticeasca balenele Beluga din Oceanul Arctic. Aceasta este un om de stiinta de 36 de ani care a efectuat un experiment unic si controversat.
O femeie a inotat goală cu balenele, in apele inghetate ale Arcticii - VEZI FOTO
Pentru a putea realiza ceea ce si-a propus, femeia a renuntat la orice imbracaminte, deoarece balenele nu agreaza atingerea de materiale artificiale si a inotat alaturi de ei.

Inotatoarea a stat langa frumoasele animale in apa de minus 1,5 grade Celsius.
Balenele sunt recunoscute pentru felul in care pot reda expresii faciale asemanatoare cu cele ale oamenilor, datorita unei structuri osoase flexibile.Imblanzirea balenelor a avut loc in regiunea Murmansk Oblast, in nord-vestul Rusiei, pe malurile Marii Albe, in apropierea Delfinariului Utrish, de langa Cercul Arctic.


O zona a marii este ingradita pentru a opri balenele si delfinii sa iasa din ea, iar instructorii imblanzesc animalele inainte de a le transporta la alte delfinarii din lume - o practica considerata de ecologisti drept cruda.


Belugele au o mica umflatura pe capul lor, folosita pentru ecolocatie si se credea ca exista mai multe sanse de a realiza un raport cu ele, fara bariera hainelor.

Omul normal ar fi murit daca ar fi stat in apa inghetata a marii mai mult de cinci minute. Natalia este insa un expert in yoga si a folosit tehnici de meditare pentru a-si tine respiratia si pentru a ramane sub apa pentru 10 minute si 40 de secunde.

Citeste mai multe despre: , , , ,
DEFAULT SYSTEM

Ce parere au cititorii

Extraordinar!

MariaRamona
28 iunie 2011, 18:27

Cat curaj si cata vointa sa inoti in acele ape inghetate ale Oceanului Arctic si sunt de acord , acea femeie se impaca cu balenele intr-o ,,armonie vasta''

Aceasta stire poate fi considerat un tabu

D3m3nt
19 iunie 2011, 12:58

sunt impresionat de cum se impaca femeia din imagini cu acele balene intr-o armonie vasta

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!