HomeStiriStiinta › OZN misterios gasit in adancul Marii Baltice?

OZN misterios gasit in adancul Marii Baltice?

14 iunie 2012 | 08:55
Suedezii au pus pe jar toti jurnalistii si bloggeri pasionati de lamurirea subiectului legat de extraterestrii. Un echipaj suedez al Ocean Explorer sustine ca a descoperit un OZN in adancul Marii Baltice si promit ca vor revenii cu informatii spectaculoase in doar cateva zile.
OZN misterios gasit in adancul Marii Baltice?
Desi se stie ca in zona s-a scufundat anul trecut o nava, suedezii au dat publicitatii imagini surprinse de sonarul din dotare care par sa surprinda imagini cu o nava extraterestra despre care exploratorii sustin ca seamana perfect cu Millennium Falcon, nava pilotata de unul dintre eroii principali din Star Wars al lui George Lucas.

Pentru a accentua confuzia, Peter Lindberg, liderul echipei de exploratori marini a declarat ca obiectul are peste 60 de metri iar liniile care il incadreaza din adancuri par a fi o pista de aterizare marcata.

Este interesant de urmat ce descopera in realitate suedezii in adancul Marii Baltice. Nu ne vom mira insa nici daca la anul pe vremea asta suedezii vor deschide portile primului parc de distractii subacvatic cu tematica extraterestra.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!