HomeStiriStiinta › Pachetele de primavara de la Romtelecom aduc economii de 300 lei

Pachetele de primavara de la Romtelecom aduc economii de 300 lei

11 aprilie 2012 | 11:32
Incepand din 13 aprilie 2012, clientii care aleg pachetele de televiziune, voce fixa si internet de la Romtelecom pot sa faca economii de 300 lei (TVA inclus) pentru orice contract incheiat pe o perioada de 2 ani, beneficiind si de un telefon fara fir, inclus.
Pachetele de primavara de la Romtelecom aduc economii de 300 lei
Pachetele sunt disponibile in 12 variante care cuprind doua sau trei produse. Toate pachetele includ abonamentul maxim de televiziune cu 119 canale, Dolce iMaxim (pe tehnologie IPTV), respectiv Dolce Maxim (prin satelit) cu 99 canale, si voce fixa sau voce fixa si internet, menite sa permita personalizarea ofertei in functie de nevoile efective ale unei gospodarii.

Clientul care opteaza pentru noile oferte Romtelecom va economisi pe parcursul perioadei contractuale de doi ani 300 lei (71,12 euro, TVA inclus), provenind din reducerea abonamentelor aferente primului an de contract si din contravaloarea chiriei telefonului fara fir pentru 24 de luni.

Preturile pachetelor incep de la 11,93 euro/luna, cu TVA, pentru primul an de contract, pentru pachetele de doua servicii, de televiziune si voce (care includ Dolce Maxim/Dolce iMaxim si Voce Fix 100), si de la 14,41 euro/luna, cu TVA, pentru pachetele de trei servicii. Structura detaliata a pachetelor este disponibila mai jos. Echipamentul aferent serviciului de televiziune se ofera in chirie, cu plata lunara incepand cu 1,74 euro, cu TVA.

Noile pachete de primavara vin cu avantajul de a avea acces la cat mai multe canale de televiziune, indiferent de optiunile individuale ale clientilor pentru internet si voce. Astfel, oricare ar fi pachetul ales, consumatorul poate beneficia de o varietate foarte larga de canale TV, interactivitate prin serviciul IPTV, imagine si sunet de cea mai buna calitate, dar si de preturi avantajoase”, explica Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential, al Romtelecom.

Noua oferta este disponibila clientilor rezidentiali noi si existenti, dar aflati in afara perioadei minime contractuale.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!