HomeStiriStiinta › Primul parc tematic Angry Birds s-a deschis in Finlanda

Primul parc tematic Angry Birds s-a deschis in Finlanda

24 mai 2012 | 08:34
Totul a inceput cu un joc simplu care putea fi descarcat pe telefoanele mobile. De atunci, la cateva miliarde de euro distanta si un succes nebun atat in vanzarea produsului virtual pana la diferitele materiale promotionale vandute in milioane de bucati au dus la un parc de distractii deschis in Finlanda ce are ca tema Angry Birds si care spera sa ajunga la fel de mare ca cel al lui Disney.
Primul parc tematic Angry Birds s-a deschis in Finlanda
Parcul de distractii Angry Birds a fost deschis in Tampere, Finlanda, si are la baza succesul nebun inregistrat de celebrul joc pentru telefoanele mobile. Un parc similar a fost lansat luna trecuta in china, insa acesta din urma nu detine licentele corespunzatoare si probabil ca va fi inchis in cele din urma. Revenind la parcul din Finlanda, acesta are deocamdata 12 trasee de amuzament destinate familiilor si copiilor mici si mai multe puncte alimentare sau jocuri ce au la baza conceptul Angry Birds.


De ce Finlanda? Pentru ca aici au vazut pentru prima data lumina zilei pasarile suparate, iar compania Rovio a fost implicata direct in proiectarea si construirea parcului de distractii tematic.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!