HomeStiriStiinta › RV eleMMent, yacht-ul pe roti

RV eleMMent, yacht-ul pe roti

17 octombrie 2011 | 12:23
E timpul sa va faceti planuri de a va muta in masina pentru ca Luigi Colani, celebru designer auto german si-a imaginat yacht-ul pe roti perfect pentru soferii care prefera sa isi mute casa visurilor oriunde calatoresc.
RV eleMMent, yacht-ul pe roti
Rulota care imita perfect aspectul unui vas de lux propune un stil elitist si un confort greu de egalat chiar si de catre ambarcatiunile amintite. Desi pretul pentru prototipul aratat presei nu este inca stabilit, stim cu siguranta ca monstrul soselelor va dispune de 500 de cai putere si va avea o lungime de aproximativ 14 de metri.

Designerul si-a imaginat un interior de vis pentru cei ce prefera soselele in defavoarea croazierelor plicticoase pe mare ce include un semineu, un dormitor matrimonial de invidiat si un cockpit invelit in piele. E drept ca yacht-ul auto va avea un consum de 20% pe km, insa costurile de deplasare pot fi ignorate daca va spunem ca rulota va fi imbracata complet intr-o vopsea ce va lumina pe intuneric.


Habitaclul de 500 de mp va mai include o zona „living” ce va dispune de un televizor cu diagonala de 40 de inch cu ecran plat, o toaleta transformata intr-un adevarat spatiu de relaxare spa. Pentru exterior, designerul a conceput un sistem de spalare automat a rulotei, pentru ca, odata ajunsi la destinatie, nici un om cu bani nu vrea sa lase impresia ca a venit cu o masina murdara.

Urmariti in imaginile de mai jos cum va arata RV eleMMent.Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!