HomeStiriStiinta › SpaceX spune ca oricine are 500.000 USD poate merge pe Marte din 2040

SpaceX spune ca oricine are 500.000 USD poate merge pe Marte din 2040

22 martie 2012 | 11:22
In nu mai putin de cinci ani de zile, oricine poate sa isi procure un bilet pentru un zbor suborbital pentru „doar” 200.000 de euro iar pana in 2040, orice pamantean cu dare de mana va putea face o vizita pe planeta Marte pentru jumatate de milion de dolari cat valoreaza un bilet de imbarcare.
SpaceX spune ca oricine are 500.000 USD poate merge pe Marte din 2040
SpaceX este unul dintre cei mai importanti jucatori privati in cursa pentru cucerirea spatiului pentru oricine isi permite sau isi doreste cu orice pret sa faca calatorii interplanetare. Desi suma de jumatate de milion de dolari pentru o cursa dus-intors pe Marte pare un pret prohibitiv, este bine sa aflati de la coordonatorul proiectului SpaceX ca acesta este unul „al naibii” de mic daca tinem cont de costurile implicate pentru acest zbor.

SpaceX Falcon 9 este racheta care va plimba oamenii prin spatiu si aceasta este deocamdata pe hartie pana cand specialistii de la compania ce se vrea specializata in zboruri extraplanetare reusesc sa ii calculeze randamentul din punct de vedere financiar.

Deci daca visul vietii dvs. este zborul pe marte, este bine de stiut ca trebuie deja sa incepeti sa strangeti bani pentru ca pretul unui bilet este suficient de piperat pentru marea majoritate a oamenilor.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!