HomeStiriStiinta › Tehno-Craciun sau idei despre cum sa decorezi... altfel

Tehno-Craciun sau idei despre cum sa decorezi... altfel

23 decembrie 2011 | 11:01
Pentru ca maine este Ajunul iar poimaine Craciunul, ne-am gandit sa ne oprim putin asupra obiceiurilor de Sarbatori. Si, mai exact, la capitolul decoratiuni care sfideaza normalul si imping traditia in zona dintre nebunie si tehnologie.
Tehno-Craciun sau idei despre cum sa decorezi... altfel
Si pentru ca americanii sunt cei care dau tonul la acest capitol, va propunem sa urmariti trei clipuri video edificatoare cand vine vorba despre nebunia (la propriu) care ii apuca pe unii cand isi decoreaza casa.

Primul, este al unui fan al Craciunului care si-a pus nu mai putin de 32.000 de LED-uri, evident, sincronizate.Deloc de igonorat este fanul... AngryBirds, care si-a transformat exteriorul casei in versiunea sclipitoare a jocului. Si care, in plus, functioneaza!Evident, proprietarii au deja un istoric si nu putem sa nu va aratam ce au pus la cale in 2009, cand si-au decorat casa in... celebrul joc Guitar Hero.Daca insa nu aveti casa de decorat, dar simtiti nevoia de a fi altfel in acest an, va puteti inspira din imaginile de mai jos ale unor brazi decorati... altfel.

Bradul Facebook


Bradul din carti (la propriu)


Categoric "cel mai" IT-ist brad, credem noi


Bradul Darth Vader


Bradul Lego


Suficiente idei, am zice noi, pentru a va surprinde prietenii, vecinii, musafirii si chiar si pe voi insiva. Craciun Fericit, tehnologizat sau nu!
Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!