HomeStiri › Un guru al solutiilor Business Analytics, pentru prima data in Romania, la SAP Forum

Un guru al solutiilor Business Analytics, pentru prima data in Romania, la SAP Forum

12 septembrie 2012 | 10:38
Timo Elliott, unul dintre cei mai cunoscuti profesionisti in domeniul solutiilor Business Analytics, vine pentru prima data in Romania, in cadrul SAP Forum, eveniment care se va desfasura pe 10 octombrie, in Bucuresti.
Un guru al solutiilor Business Analytics, pentru prima data in Romania, la SAP Forum

In cadrul evenimentului SAP Forum, Timo Elliot va sustine prezentarea Business in the Moment: From Reactive to Proactive, prin care urmareste sa atraga atentia asupra noilor inovatii in materie de tehnologii software, si in special asupra solutiilor analitice, care au transformat semnificativ modul in care companiile isi desfasoara activitatea.

„2012 este un an al schimbarilor mediului de business. Noile tehnologii, precum in-memory computing, solutiile de mobilitate si cele analitice au schimbat complet paradigmele in domeniu si au deschis oportunitati de business uriase. Asteptarile companiilor au crescut, alimentate de inovatiile realizate intr-un ritm tot mai rapid si adresate consumatorilor, ceea ce pune presiune pe organizatiile financiare si IT sa furnizeze sisteme din ce in ce mai performante pentru sustinerea activitatilor acestora”, a declarat Timo Elliott.

SAP Forum este un eveniment anual cu traditie pe piata locala, aflat la cea de-a 7-a editie, si face parte din seria evenimentelor desfasurate de SAP Romania pentru familiarizarea mediului de afaceri autohton cu ultimele inovatii din domeniul solutiilor software de business. La evenimentul din acest an, SAP va prezenta o serie de solutii destinate optimizarii performatelor companiei, previzionarii business-ului si managementului strategiei de afaceri.

Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!